OTD BERGEN 2024

Bli med på Equinors leverandørdag på OTD Bergen

Published

Ønsker du å bli Equinor-leverandør? Da må du ikke gå glipp av denne fantastiske sjansen på OTD Bergen.

Om bare to uker går OTD Bergen 2024 av stabelen, og i samarbeid med Equinor arrangeres det en eksklusiv mulighet for leverandørbedrifter til å få et innblikk i selskapets prioriteringer, prosjekter og forventninger de kommende årene.

Dette bør du ikke gå glipp av

Equinor Leverandørdag er en sjelden anledning til å høre fra nøkkelpersoner som Dana Kazbekova Risvik, VP for boring, brønn- og intervensjonsinnkjøp, og Frode Sivertsen, VP for prosjektinnkjøp i Equinor. De vil dele innsikt om Equinors kommende prosjekter, deres forventninger til leverandører, samt hvordan de jobber med bærekraft og menneskerettigheter i bransjen.

Denne dagen er skreddersydd for alle leverandørbedrifter som ønsker å styrke samarbeidet med Equinor, enten du allerede er leverandør eller drømmer om å bli det. Her vil du få muligheten til å stille spørsmål, delta i en live Q&A, og møte Equinor-representanter ansikt til ansikt i en meet-and-greet etter presentasjonene.

– Målgruppen for dagen er alle som er, eller ønsker å bli, leverandør til Equinor, samt andre interesserte parter. Vi håper å møte både eksisterende og nye leverandører, og vi vil bruke seminaret til å snakke om våre prioriteringer, forventninger til leverandører og kommende prosjekter og porteføljeaktiviteter som kan være relevante for leverandørene, opplyser Equinor.

Les også: Rekordmange operatører og kontraktører

Viktig møteplass

Investeringene på norsk sokkel forventes å øke betydelig i årene fremover, og dette er en unik mulighet for leverandørbedrifter til å komme i direkte kontakt med Equinor og få innsikt i deres fremtidige planer og prioriteringer.

– OTD Bergen handler ikke bare om å utveksle ideer, men også om å skape business-muligheter for utstillere og besøkende. Det er en møteplass der Norges viktigste næring møtes for å bygge relasjoner, utvikle samarbeid og drive innovasjon. Equinor Leverandørdag er et godt eksempel på hvordan OTD Bergen legger til rette for nettopp dette, sier Odd Eide Knudsen, daglig leder i OTD Bergen.

Det kan være lurt å sikre seg en plass så tidlig som mulig.

Gratis påmelding – meld deg på i dag!

Program 

14:00    Highlights 2024 

14:05   Welcome and safety moment 

14:10   Searching for better – human rights and climate expectations 

14:25   Presentation of Equinor’s project portfolio 

14:45   Live Q&A 

15:00   Closing reflections 

15:05   Meet-and-greet with Equinor representatives 

16:00   End of event

Flere
Nyheter