OTD BERGEN 2024

Pangåpning av OTD Bergen – ikke gå glipp av dag 2!

Published

Med tusenvis av deltakere, smilende ansikter og mange håndtrykk i Sotra Arena, har dag 1 av OTD Bergen vært en stor suksess.

I dag gikk OTD Bergen omsider av stabelen i Sotra Arena, like utenfor Bergen. Med flere hundre utstillere, tusenvis av gjester og et fullspekket program, er Odd Eide Knudsen, salgsdirektør i OTD Bergen, godt fornøyd med dag 1.

– Det er utrolig herlig å endelig være i gang. Vi har lagt ned en stor innsats i å tilrettelegge en attraktiv messe for både utstillere og besøkende. Å se at så mange mennesker har tatt turen og at det er så mye liv i hallene, er virkelig oppløftende, sier en entusiastisk Eide Knudsen.

– Dette handler OTD Bergen om

OTD Bergen bød som vanlig på høy aktivitet og mye nettverksbygging. Eide Knudsen, som selv har vært rundt og pratet med både deltakere og utstillere, er imponert over engasjementet. Å samles og utveksle ideer på messer som OTD Bergen er essensielt for å utvikle Norges viktigste næring videre.

– Både utstillere og gjester rapporterer om stor aktivitet. Det er fantastisk å se, for det er nettopp dette OTD Bergen dreier seg om – å møtes. Å diskutere, dele kunnskap og erfaringer, og å knytte kontakter med nye og eksisterende kunder, forteller salgsdirektøren.

Gå ikke glipp av morgendagen

Aktiviteten var ikke begrenset til kun messeområdet. Konferanse- og seminarprogrammet trakk også til seg mange personer fra Norges største og viktigste næring. Det samme forventes i morgen. Også under dag 2 venter Eide Knudsen og kollegene i OTD Bergen tusenvis av mennesker, smil, handshakes og business – både i messehallene og under det spennende seminaret “Forretningsmuligheter i Vest”.

Se programmet for morgendagen her

Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter! Registrer deg her – det er selvfølgelig gratis 🙂

Flere
Nyheter